In some cases, you need to clear DP on OBDSTAR tools. Here obdii365.com shows how to clear DP.
Go to Home-Settings-Apps- DiagProgram- Uninstall Updates.





Press OK to install updates

Press OK to replace this app with the factory version.


In some cases, you need to clear DP on OBDSTAR tools. Here obdii365.com shows how to clear DP.








Here comes the solution to the storage full problem when updating OBDSTAR DP (DiagProgam) software.
Error “DiagProgram could not be installed. Clear space and try again.”
Reason:
When the device software is running, a large amount of cache is generated when communicating with the car or module. After long-term accumulation, the C drive has insufficient memory and cannot be installed.
Solution:
1. Provide the serial number of the corresponding OBDSTAR device. We will send you the appropriate upgraded firmware and operating instructions based on the machine model. The problem of insufficient memory on the C drive can be solved by flashing the firmware.
2. After flashing the firmware, the device will be reset to its factory state. You need to reconnect to WiFi and log in to your account in the DP software. Then re-download all programs.
3. After flashing the firmware, all files backed up by the device will be cleared. Please back up the important files to a USB flash drive or computer before flashing.
What other benefits can flashing firmware bring to you?
1. First, after flashing, we will reallocate the hard disk space. The problem of insufficient space when installing DP will no longer appear.
2. The new firmware program includes OTA function, which can support one-click system upgrade. If the device is subsequently upgraded with more auxiliary functions or system optimization, customers do not need to flash the firmware to upgrade, and can directly download it with one click on the device intranet.
Please send email to service@obdstar.com to provide your serial number and they will send you the flashing file.
Here obdii365.com collects some frequently asked registration problems and solutions of OBDSTAR tools.
1. Error 899: Incorrect user name or password when login device after registration
Solution:
Registration is not completed or successful, register the device again.
2. Error 893: The username has been registered, please use other user name
Solution:
Change other user name and register again, it should be fine.
3. Error 812: Unregistered.
Solution:
Wrong dealer code input. Input this dealer code: 0086A002
4. Error Abnormal network connection.
Solution:
Server or network issue.
If the OBDSTAR server is under maintenance, register later.
If the server is normal, change to another stable network connection.
5. Register device ok, but failed to download software
Solution:
Wait a few minutes and try again. If still failed, change network and download software.
6. Error 876: Product not registered for sale
Solution:
Provide the device serial number to obdii365.com customer service. We will have it manually activated by OBDSTAR engineer, then try to register again with correct dealer code.
7. Error 843: None product
Solution:
1.Device is not yet registered. Register device and log in.
2. Wrong user name input, input correct user name.
8. Error Abnormal configuration quantity
Solution:
Run one-key update. If failed, clear DP information and update again.
OBDSTAR App provides car, motorcycle and marine maintenance and repair guides for OBDSTAR tools.
Here is the instruction on combining obdstar tools with OBDSTAR App.
First of all, download and install OBDSTAR App by scanning QR code here.
For Android system at present. iOS App is under development.
How to Combine OBDSTAR Tools with App?
Power on OBDSTAR tool
Connect device with WiFi
Scan QR code to confirm device information
Check if device serial number is the same
Then press “To Bind” to combine device with App
Combine device successfully
https://www.obdii365.com/service/download-obdstar-app-and-combine-obdstar-tools.html
What is OBDSTAR App?
OBDSTAR App contains maintenance technicians’ portable database for
Where/How to Download OBDSTAR App?
Way 1:
Scan the QR Code here to download App.
Way 2: visit OBDSTAR official and download
https://support.obdstar.com/download/
Once download app, register and login with your phone number and user name.
It’s only available for the Android system at present. iOS will be available soon.
The Engish version should be ready by end of this week. Stay tuned.
This App is amazing! Very detailed, one thing we can suggest is more immo specific info, like on FCA 12+8 Cable, CAN FD, 16+12 Nissan cable connection locations, eeprom help (immobox/chip location), which moto/boat cables are for immo.
Shaping up to be the ultimate auto/moto/boat tool with excellent info.
The OBDSTAR App can be divided into 5 parts
In Immobilizer section you can check pin code manually, search the manual remote control programming procedure of each brand, operation video guides, accessory connections and instructions, recent immobilizer updates etc.
In Motorcycle/E-Motor section, you can check manual service reset procedure, check Interactive circuit diagram, read datastream, check operation video, check ECU Pinout, check technical bulletin etc
In Marine section, you can check manual service reset procedure, check Interactive circuit diagram, check operation video, check manual remote control procedure, check technical bulletin etc
In Dashboard/Airbag/ECU section, you can check airbag reset pinouts, ECU pinouts, gearbox pinouts, BCM pinouts, dashboard pinouts, operation video etc.
In Test platform section, you can check dashboard pinouts, ABS pinouts, radio module pinouts, Air conditioner panel pinouts, operation videos, technical bulletin etc.